Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: unmatched parentheses at offset 13 in /home/brzask/www/includes/bbcode.php on line 318
5. Znajomi:
Czy ktoś z Annihilus może cię polecić ?
-Polecić to może za mocne słowo ale parę osób znam: Navigatoria, Sinnesis/Deathowl/Naixenia/itd. Aferventus oraz może ktoś tam jeszcze:p
6. Poprzednie gildie
Jakie były twoje poprzednie gildie i czemu je/ją opuściłeś ?
-Mistyczny Brzask
-Brzask
Odszedłem jakoś na początku listopada, powód? Brak czasu, studia, chęć sprawdzenia czy za oknem świat jest dalej taki sam;) odpoczynek od gry.
7. Czy jesteś w stanie i chcesz rajdować 2 razy w tygodniu (dni rajdowe to czwartek, sobota, wtorek) a jeżeli nie to zadeklaruj możliwą ilość. Pamiętaj, że będzie to weryfikowane podczas miesięcznego okresu Aspiranta, jak również później.
-Postaram się wygospodarować odpowiednio czas, obecnie troszkę walczę z sesja ale po niej będę miał przerwę od studiowania więc i czasu bardzo dużo, dzień nie robi różnicy.
8. Czy Twoje łącze i komputer umożliwiają Ci rajdowanie (brak disców, permanentnych lagów wieczorami, sprzęt pozwala Ci włączyć opcje grafiki takie jak np. spell details na high)
-Tak, chociaż ostatnio coś mi się sprzęt mocno grzeje.
9. Jakie posiadasz doświadczenie w rajdach (PreBC/BC/WoTKL), wypisz je poniżej:
-Edukacje praktyczną zakończyłem na TotC25 oraz ICC25 (dwóch pierwszych bossów) resztę znam tylko z YT – icc guide ;p o i co do Ulduaru to moja wiedza jest dość skromna (jakoś mi się tam nie podoba) ale szybko się uczę.
10. Czy posiadasz sprawny mikrofon i możliwość uczestniczenia w rozmowach na Ventrilo? ( ew. być na nasłuchu który jest bardzo ważny podczas prowadzenia raidow , omówień taktyk)
-Tak, na nasłuchu jak najbardziej, mikrofon chyba też dalej sprawny.
11. Czy jesteś skłonny do respec'u talentów na potrzeby gildii oraz do instalacji zestawu modów, wymaganych na rajdy?
-Tak
12. Jaką rolę Twoim zdaniem ma pełnić Twoja klasa/postać w rajdach
-Mogę leczyć bandażami, albo tankować przez krótką chwile;) ale głównie to DPS
13. Twoje oczekiwania - jakie masz oczekiwania wobec nas ?
-Dużo zabawy i śmiechu a mało sprzeczek i nerwów
14. Kilka słów o sobie
Zwykły chłopak z Białegostoku:), trochę osób mnie już tu zna ale tak po krótce: Lubię spędzać czas ze znajomymi, pić piwko, śmiać się, grać (nie tylko w wowa), oglądać mecze przy piwku, dobre filmy oraz książki.
Co na WoW mówi Twoja żona/dziewczyna/kochanka? –W tej kwestii nie mam problemów
Nauczyłeś już psa załatwiać się w przerwie rajdu? – Nie, dalej wali na dywan;P
Pouczyłeś dzieci żeby spały grzecznie jak grasz? – Jeszcze się nie dorobiłem;]
Co Cię skłoniło by tu zajrzeć? –Ludzie
Podeślesz zdjęcie żony/dziewczyny/kochanki? – Pewnie, ale ostrzegam że to takie dla 18+
http://i175.photobucket.c...Troll_Woman.jpg
Preferujesz dżinsy, spodnie na kancik, spodnie z krokiem w kolanach, kieckę?– liść figowy ;p
Wysyłając ankietę potwierdzasz że zapoznałeś się ze statutem gildii Annihilus, jeśli tego nie zrobiłeś brak znajomości regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania
akceptujesz go w 100% i zgadzasz się na wpisowe w postaci zgrzewki browara dla GM'a i oficerów
Tak, wszystko przeczytałem zaakceptowałem, browar też postawie tylko proszę go jak coś szybko odebrać bo długo nie ustoi ;D
_________________ Yo mommas so fat I tried to shadowstep her and got disconnected
_________________ Woe to you, on earth and sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
beacause he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the beast
for it is a human number,
its number, is six hundred and sixty six
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum